Fiets van de zaak

Een fiets leasen bij Broekhuis Lease

Lease jouw fiets bij Broekhuis Lease! Voor een vast bedrag per maand rijd jij rond op een nieuwe fiets. Je hoeft je geen zorgen te maken over reparatiekosten, verzekering en pechhulp: het zit allemaal bij de prijs in. De bijtelling? Die is standaard 7% over de aanschafwaarde. De fiets kies je zelf uit. En is de looptijd van je leasecontract voorbij? Dan lever je de fiets in en kies je weer een nieuwe uit!
 

Hoe werkt fietslease?

Broekhuis heeft contracten met vele fietsdealers in het land, die ruim 100 fietsmerken vertegenwoordigen. Er is dus altijd een fiets bij jou in de buurt te vinden. Doordat Broekhuis een bijdrage doet, ben je sowieso goedkoper uit als je een fiets leaset dan wanneer je de fiets koopt. Dit komt doordat jouw eigen bijdrage ingehouden wordt op je brutoloon. Daar komt de bijdrage van Broekhuis bij.

Hoe bereken je jouw maandbedrag?

  1. Check de bijdrage van Broekhuis in de fietsregeling
  2. Bereken op deze site jouw maandbedrag met behulp van de calculator
  3. Check het aanbod van de fietsdealer bij jou in de buurt en kies een fiets uit.

Voordelen van fietslease

  • standaard vaste bijtelling van 7% op de aanschafwaarde;
  • onbeperkt fietskilometers maken in je eigen tijd;
  • fietsen naar je werk is een duurzamere vorm van forenzen;
  • geen files, vertraging en parkeerkosten;
  • nieuwe fiets, zonder grote uitgave

Bereken jouw maandbedrag

Als je je fiets hebt uitgekozen, kan je via de calculator makkelijk en snel je maandbedrag uitrekenen. Zo weet je precies wat je kwijt bent!

Een fiets uitkiezen

Als je een fiets gaat uitzoeken is het belangrijk om op een aantal punten te letten. Bedenk goed waarvoor je de fiets wilt gebruiken en hoeveel comfort je nodig hebt. Wil je een e-bike, of ga je voor de stadsfiets? Kies de perfecte fiets uit bij een dealer in de buurt. En heb je de fiets gevonden? Plan dan meteen een proefrit in!

Wilt u meer informatie? Onze medewerkers staan voor u klaar!