Al eens gedacht aan het leasen van een gebruikte auto?

Wilt u een auto private leasen en heeft u hem op korte termijn nodig? Bekijk dan eens onze occasion lease auto’s. Wist u dat occasion lease auto’s ook nog eens goedkoper zijn dan nieuwe auto's en voor een kortere tijd te leasen zijn? Wanneer u voor occasion lease kiest, rijdt u all-in in een tweedehands auto.

Private occasion lease Zakelijke occasion lease

Privé een tweedehands auto leasen
Hoe werkt occasion lease?

Hoe werkt occasion lease?

In principe is er geen verschil tussen het private leasen van een tweedehands of een nieuwe auto. Behalve dat u kiest voor een auto met een aantal kilometers op de teller en u bent niet de eerste bestuurder van de auto.

Nieuwe auto’s hebben in de eerste jaren de meeste afschrijvingskosten. Wanneer u voor een occasion kiest, heeft u niets meer met de afschrijving van doen. De eerste eigenaar van de auto heeft de grootste afschrijvingskosten namelijk al gehad. Dit betekent dat een tweede eigenaar deze kosten niet meer hoeft te betalen. Het maandbedrag wordt dan ook berekend op basis van de huidige waarde van de gekozen occasion, wat resulteert in een lager maandbedrag.

Waarom een tweedehands auto leasen?

check
Snel leverbaar
check
Voor een kortere tijd te leasen
check
Goedkoper dan reguliere lease
check
Goed onderhouden auto’s

Occasion lease zowel zakelijk als privé mogelijk

U kunt zowel zakelijk als privé een occasion leasen. Tussen zakelijke lease en private lease zitten uiteraard verschillen. Dit geldt ook wanneer u een occasion gaat leasen. We hebben aparte informatie voor beide vormen van occasion lease. 

Heeft u onze hulp nodig?

Wij helpen u graag met al uw vragen rondom mobiliteit. Neem hiervoor gerust contact met ons op.