Elektrisch rijden, iets voor u?

Elektrisch rijden is helemaal van deze tijd waarin CO2-reductie een belangrijk thema is. Doordat elektrisch rijden gelijkstaat aan (lokaal) emissievrij rijden, is een elektrische auto minder belastend voor onze leefomgeving en het milieu. 

Twijfelt u over een elektrische auto? Dat hoeft echt niet meer. Veel mensen twijfelen over de aanschaf van een elektrische auto en gebruiken argumenten als ‘het is duur’ en de ‘restwaarde is onzeker’. Met private lease spelen al deze argumenten geen rol meer, want zaken zoals de restwaarde komen voor de rekening van de leasemaatschappij. 

Elektrisch rijden
Goedkoop elektrisch private leasen

Voordelig een elektrische auto private leasen

De maandelijkse kosten voor onderhoud zijn bij een elektrische auto lager dan bij een conventioneel (door benzine of diesel) aangedreven auto. Dit compenseert grotendeels de hogere aanschafprijs en afschrijving, die voor rekening van de leasemaatschappij zijn.

Net als bij het private leasen van een brandstofauto heeft u met elektrisch leasen geen omkijken naar reparatie, onderhoud, wegenbelasting en verzekeringen. Waar u bij een brandstofauto vaak te maken heeft met fluctuerende brandstofprijzen, speelt dit bij een elektrische auto natuurlijk geen rol. 

Voor een vast all-in tarief per maand rijdt u al een splinternieuwe elektrische auto. Het enige waar u aan moet denken, is het opladen van uw auto. Dit laden kan op verschillende manieren. Zo kunt u via het stopcontact laden of een laadpaal bij u thuis installeren. Maar ook is het mogelijk om te kiezen voor een abonnement, hiermee kunt u uw auto op openbare plekken laden.  

Ons aanbod elektrische auto's

Bij Broekhuis Lease hebben we een breed aanbod aan elektrische auto’s. Benieuwd naar ons aanbod?

SEAT Mii electric
BMW i3
VW e-Golf