Elektrisch rijden, iets voor u?

Elektrisch rijden is helemaal van deze tijd waarin CO2-reductie een belangrijk thema is. Doordat elektrisch rijden gelijkstaat aan (lokaal) emissievrij rijden, is een elektrische auto minder belastend voor onze leefomgeving en het milieu. 

Twijfelt u over een elektrische auto? Dat hoeft echt niet meer. Veel mensen twijfelen over de aanschaf van een elektrische auto en gebruiken argumenten als ‘het is duur’ en de ‘restwaarde is onzeker’. Met private lease spelen al deze argumenten geen rol meer, want zaken zoals de restwaarde komen voor de rekening van de leasemaatschappij. Elektrisch rijden in de vorm van private lease is dan ook vele malen goedkoper dan het aanschaffen van een elektrische auto. 

Elektrisch rijden
Goedkoop elektrisch private leasen

Voordelig elektrisch private leasen

De maandelijkse kosten voor onderhoud zijn bij een elektrische auto lager dan bij een conventioneel (door benzine of diesel) aangedreven auto. Dit compenseert grotendeels de hogere aanschafprijs en afschrijving, die voor rekening van de leasemaatschappij zijn.

Net als bij het private leasen van een brandstofauto heeft u met elektrisch leasen geen omkijken naar reparatie, onderhoud, wegenbelasting en verzekeringen. Waar u bij het private leasen van een brandstofauto vaak te maken heeft met fluctuerende brandstofprijzen, speelt dat bij een elektrische auto een minder grote rol.

Voor een vast all-in tarief per maand rijdt u al een splinternieuwe elektrische auto. Het enige waar u wat betreft extra kosten met elektrisch rijden op moet letten, zijn de stroomkosten voor het opladen van uw auto. Het tijdstip en de locatie (bij u thuis, bij het werk of bij een openbare laadpaal) bepalen namelijk hoeveel u voor stroom betaalt om op te laden.

Ons aanbod elektrische auto's

Bij Broekhuis Lease hebben we een breed aanbod aan elektrische auto’s. Benieuwd naar ons aanbod?

SEAT Mii electric
BMW i3
VW e-Golf