Wagenparkbeheerpakket

Gaat u gebruikmaken van ons complete wagenparkbeheerpakket?

U heeft er ooit bewust voor gekozen om auto’s te kopen en niet te leasen. Daar zult u goede redenen voor hebben gehad. Ook in deze situatie kunt u gebruikmaken van de diensten en de expertise van Broekhuis Lease. Of u de auto’s nou zelf heeft gekocht of least bij Broekhuis Lease; het maakt voor ons geen verschil. Met dezelfde passie beheren we graag uw wagenpark. Voor u ontstaan direct een aantal belangrijke voordelen, zowel organisatorisch, operationeel, administratief als financieel.

Broekhuis Lease wordt het aanspreekpunt van uw berijders, voert uw autoregeling correct uit, houdt u op de hoogte van fiscale en juridische ontwikkelingen en zorgt er voor dat uw berijders zorgeloos mobiel blijven binnen de beleidskaders die u heeft opgesteld.

Broekhuis Lease heeft verstand van auto’s en van alles wat daarbij komt kijken. Wij doen het er niet bij, maar het is ons vak. Technische beslissingen, inkoop en verkoop van auto’s, schadeafwikkeling, zorgen voor tijdelijke mobiliteit, 24/7 hulpdienst; dat is onze dagelijkse kost. We weten waar we moeten zijn, hoe we dat het beste kunnen regelen en nemen beslissingen rationeel en met verstand van zaken. Het verwerken van facturen, aan- en afmelden van auto’s bij de verzekeraar, administratie rondom een schade, verwerken van bekeuringen en brandstofadministratie. Voor u een dagelijkse last, voor ons een geroutineerd proces. Zodra wij uw wagenpark gaan beheren, nemen wij deze zaken direct van u over.

Hoe werkt het?

Zo werkt wagenparkbeheer

Vragen over het onderhoud, zoals 'Is dit echt nodig' en 'Valt dit onder de garantie?' komen allemaal op u af. Vraagt u zich dan ook wel eens af hoe u dit allemaal beantwoorden? Broekhuis Zakelijk biedt dan uitkomst. Met onze complete beheerservice voor uw eigen wagenpark kunnen wij u van a tot z helpen en expertise bieden.

Onze expertise, systemen en rapportages zijn altijd beschikbaar om u professioneel te ondersteunen en werk uit handen te nemen. Zeker wanneer op een donderdag het management belt en meldt dat het voor 12 uur nog een up-to-date overzicht verlangt van kostenontwikkelingen zoals onderhoudskosten, brandstofverbruik, schade inzicht en aan- en verkoop van voertuigen. In zo'n is het handig dat wij alles voor u klaar hebben staan. Volledig digitaal en up-to-date zodat u doelgericht en eenvoudig uw management voorziet van alle gewenste inzichten.

Met Broekhuis Zakelijk hebben wij het totale beheer teruggebracht tot één vast en betrouwbaar aanspreekpunt voor u. En zo kunnen wij ook alles terugbrengen naar één digitale factuur per maand, volledig uitgesplitst op kenteken, kostenplaats, kostensoort en automatisch in te lezen in uw backofficesysteem.

Hoe werkt wagenparkbeheer

Vergroening wagenparkbeheer

Milieuvriendelijk, maatschappelijk verantwoord en minder kosten: kies voor een groen wagenpark. Wilt u vrijblijvend ondervinden hoe uw wagenpark groener kan worden? Laat ons een CO2-check uitvoeren! Vraag direct online een CO2-check aan.

Heeft u onze hulp nodig?

Wij helpen u graag met al uw vragen rondom mobiliteit. Neem hiervoor gerust contact met ons op.