Brandstofpas verloren?

Bent u uw brandstofpas verloren? Dan dient u snel actie te ondernemen. Zo voorkomt u schade en misbruik. Allereerst dient u uw brandstofpas te blokkeren. Neem daarna direct contact op met Broekhuis Lease.

Blokkeer uw brandstofpas

Belangrijk om te onthouden

Wij willen benadrukken dat een brandstofpas feitelijk een creditkaart is en dat u met deze brandstofpas ook zo om dient te gaan. Er kunnen altijd mensen zijn die misbruik van uw tankpas willen maken. Vandaar het volgende:

     Laat de tankpas nooit onbeheerd achter (in uw kleding, auto, bureau o.i.d.).

     Schrijf de pincode niet op, maar onthoud deze.

     Leen de pas niet of zo weinig mogelijk uit en voorkom gedeeld gebruik.

Brandstofpas
Brandstofbon declareren

Gemakkelijk en snel uw brandstofbon declareren

Heeft u een brandstofbon én maakt u gebruik van een Broekhuis Lease MTC-pas? Dan kunt u deze losse brandstofbon gemakkelijk online declareren.

Voor het declareren van uw brandstofbon zijn er een aantal wettelijke voorwaarden gesteld. Zo moet u om fiscale redenen uw brandstofbon zeven jaar zelf bewaren. Zowel de fiscus als uw werkgever voeren regelmatig controles uit om misbruik tegen te gaan. Als er misbruik wordt geconstateerd, dan wordt dit zwaar aangerekend. Zorg er dus voor dat u enkel bonnen declareert die zijn toegestaan.

Daarnaast moet u rekening houden met de aanvullende voorwaarden die uw werkgever gedefinieerd kan hebben. Zorg ervoor dat u op de hoogte bent van deze voorwaarden voor u een brandstofbon declareert. Zo bent u er zeker van dat de brandstofbon die u wilt declareren, ook daadwerkelijk gedeclareerd mag worden.

Wanneer u op uw brandstofpas een online declaratie wilt invoeren, dient u zich eerst met uw brandstofpas te registreren. Vervolgens kunt u de declaratie invoeren met de door u aangemaakte inloggegevens.

Brandstofpas registreren

Heeft u onze hulp nodig?

Wij helpen u graag met al uw vragen rondom mobiliteit. Neem hiervoor gerust contact met ons op.