Bepaal zelf hoe u reist

Steeds vaker wordt de leaseauto vervangen door een mobiliteitsbudget. Voor een werknemer kan de bijtelling van een leaseauto een behoorlijke financiële last zijn, dus een leaseauto is niet altijd de beste keuze. Met een mobiliteitsbudget heeft u dan een betere en flexibelere oplossing. Is een mobiliteitsbudget interessant voor uw organisatie? Wat kunt u er als werknemer van verwachten? Wij helpen u graag met alle vragen omtrent het mobiliteitsbudget.

 Bepaal zelf hoe u reist
Wat is een mobiliteitsbudget

Wat is een mobiliteitsbudget?

Met mobiliteitsbudget bepaalt een werknemer zelf hoe hij reist. Hij beheert zijn eigen budget voor mobiliteit. Iedere werknemer krijgt een bedrag waarmee hij de kosten voor woon- werkverkeer, maar ook verkeer naar eventuele klanten en relaties zelf kan regelen. Een goede oplossing om het mobiliteitsbudget mee in te vullen, kan zijn door te kiezen voor een private lease auto van Broekhuis Lease.

Met een mobiliteitsbudget geeft u uw medewerkers meer flexibiliteit. Maar ook houdt u de mobiliteitskosten onder controle en deze kunnen zelfs verlaagd worden. Ook het stimuleren van duurzaam reisgedrag is met behulp van een mobiliteitsbudget eenvoudiger.

Voordelen van een mobiliteitsbudget

Een mobiliteitsbudget biedt voor organisaties de volgende voordelen:
 

check
Meer inzicht in kosten en beter te begroten
check
Een mobiliteitsbudget is een duurzame keuze
check
Geen meerjarige leasecontracten voor auto’s
check
Meer keuzevrijheid voor medewerkers
check
Geen bijtelling voor werknemers

Broekhuis lease en mobiliteitsbudgetten

Broekhuis Lease helpt u graag met advies en implementatie van een mobiliteitsbudget binnen uw organisatie. Ook wanneer u op zoek bent naar andere mobiliteitsoplossingen voor uw organisatie bent u bij ons aan het juiste adres.

Heeft u onze hulp nodig?

Wij helpen u graag met al uw vragen rondom mobiliteit. Neem hiervoor gerust contact met ons op.