Audi A3 Sportback rijden vanaf € 469,- per maand

Extra scherpe tarieven voor zeer sportieve en rijke uitrusting

Alleen bij Broekhuis

Beslis nu en stap komende zomer in één van de eerst beschikbare Audi A3’s vanaf slechts € 469,- per maand, o.b.v. 12 maanden en 5.000 km/j.

Door een wereldwijd tekort aan microchips raakt de voorraad aan nieuwe auto’s op. Is uw auto binnenkort aan vervanging toe? Beslis dan nu en profiteer direct van extra scherpe private lease maandtarieven! Sluit nu uw private lease deal af bij Broekhuis Audi en verzeker uzelf van één van de eerst beschikbare Audi A3’s.

U geniet 4 jaar lang van ongekend rijplezier met deze karaktervolle A3 tegen een scherp private lease maandtarief. Ontdek hieronder de private lease deal!

Audi A3 Sportback 30 TFSI Pro Line vanaf € 469,- p/m*

Een auto die alle uitdagingen aankan in een snel veranderende wereld; we hebben het over deze sportieve en rijk uitgeruste Audi A3. De 30 TFSI Pro line schittert met cleane lijnen en slimme technologieën. Zo is deze uitvoering uitgerust met onder andere:

  • 16" lichtmetalen velgen “5-dubbelarm”-design
  • Audi Smartphone Interface (Apple CarPlay)
  • Comfortairconditioning 2-zones
  • Parkeerhulp achter
  • Cruise control

* 12 maanden & 5.000 km/j - 2023 prijzen
** Prijzen van modeljaar 2023

 

Audi A3 pro line

Een andere Audi op het oog?

Ook de Audi A1 en Audi Q2 kunt u tijdelijk extra voordelig private leasen. Ontdek per model de rijke uitrusting én uw voordeel! 

Audi A1 Sportback private lease

Audi A1 vanaf € 469,- p/m
De wendbare, sportieve en karaktervolle hatchback die voorziet in zorgeloos genieten; de Audi A1. Bekijk zijn rijke uitrusting en het voordeel!
* 60 maanden & 10.000 km/j

Audi Q2

Audi Q2 vanaf € 515,- p/m*
Deze compacte SUV is in topvorm; de Audi Q2 voorziet in onbezorgd rijplezier. Bekijk zijn rijke uitrusting en het voordeel!
* 60 maanden & 10.000 km/j

De voordelen van private leasen bij Broekhuis

Wanneer u kiest voor het private leasen van de Audi A3 bij Broekhuis, dan kunt u rekenen op gemakzekerheidflexibiliteit en transparantie.

  • Zo hoeft u naast het maandbedrag enkel nog te tanken; onderhoud, reparatie, verzekering en belasting zijn in het vaste maandbedrag inbegrepen!
  • Ook bent u verzekerd van alle services onder één dak, waardoor u voor onderhoud, de bandenwissel of het herstellen van schade ook bij Broekhuis terecht kunt.
  • Daarnaast bepaalt u welke aanvullende diensten en services u wilt opnemen in uw leaseovereenkomst, zodat de auto en services volledig bij u passen.
  • Wat deze extra diensten en services betekenen voor uw maandbedrag, dat laten we u graag zien. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent met een private lease contract bij Broekhuis.

"Kies voor private lease bij Broekhuis en verzeker uzelf van onbezorgd rijplezier."