Audi Q2 rijden vanaf € 515,- per maand

Extra scherpe private lease tarieven voor de ruime SUV

De snelle beslisser profiteert!

Beslis nu en stap komende zomer in één van de eerst beschikbare Audi Q2’s vanaf slechts € 515,- per maand, o.b.v. 60 maanden en 10.000 km/j.
Door een wereldwijd tekort aan microchips raakt de voorraad aan nieuwe auto’s op. Is uw auto binnenkort aan vervanging toe? Beslis dan nu en profiteer direct van extra scherpe private lease maandtarieven! Sluit nu uw private lease deal af bij Broekhuis Audi en verzeker uzelf van één van de eerst beschikbare Audi Q2’s.
Vanaf deze zomer geniet u 4 jaar lang van ongekend rijplezier met deze comfortabele en karaktervolle SUV tegen een scherp private lease maandtarief.

Ontdek hieronder de uitvoering Audi Q2 30 TFSI Pro Line.

Over de sportieve en luxe uitgeruste Audi Q2 30 TFSI Pro Line

Een auto die alle uitdagingen aankan in een snel veranderende wereld; we hebben het over deze ruime en comfortabele Audi Q2. De Pro Line biedt een comfortabel interieur met de nieuwste digitale technologieën. Zo is deze uitvoering uitgerust met onder andere:

  • 16" lichtmetalen velgen
  • LED-koplampen
  • Comfortairconditioning 2-zones
  • Apple CarPlay
  • Parkeerhulp achter
  • Uni lakkleur: Briljantzwart

* 60 maanden & 10.000 km/j
** Prijzen van modeljaar 2023

Audi Q2 - unilakkleur

Een andere Audi op het oog?

Ook de Audi A1 en Audi A3 kunt u tijdelijk extra voordelig private leasen. Ontdek per model de rijke uitrusting én uw voordeel! 

Audi A1 sportback private lease

Audi A1 vanaf € 469,- p/m*
De wendbare, sportieve en karaktervolle hatchback die voorziet in zorgeloos genieten; de Audi A1. Bekijk zijn rijke uitrusting en het voordeel!
*60 maanden & 10.000 km/j

Audi A3

Audi A3 vanaf € 469,- p/m*
Een auto die alle uitdagingen aankan in een snel veranderende wereld; de Audi A3. Lees meer over zijn sportiviteit en uitrusting!
*12 maanden & 5.000 km/j

De voordelen van private leasen bij Broekhuis

Wanneer u kiest voor het private leasen van de Audi Q2 bij Broekhuis, dan kunt u rekenen op gemakzekerheidflexibiliteit en transparantie.

  • Zo hoeft u naast het maandbedrag enkel nog te tanken; onderhoud, reparatie, verzekering en belasting zijn in het vaste maandbedrag inbegrepen!
  • Ook bent u verzekerd van alle services onder één dak, waardoor u voor onderhoud, de bandenwissel of het herstellen van schade ook bij Broekhuis terecht kunt.
  • Daarnaast bepaalt u welke aanvullende diensten en services u wilt opnemen in uw leaseovereenkomst, zodat de auto en services volledig bij u passen.
  • Wat deze extra diensten en services betekenen voor uw maandbedrag, dat laten we u graag zien. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent met een private lease contract bij Broekhuis.

"Kies voor private lease bij Broekhuis en verzeker uzelf van onbezorgd rijplezier."