Uw werknemer kan onbezorgd een private of zakelijke auto leasen, dat is wat wij u beloven als Broekhuis Lease. Om die belofte waar te maken hebben we de Broekhuis Lease Berijderapp geïntroduceerd. Met deze app heeft uw werknemer altijd en overal toegang tot de gegevens van de leaseauto. Onderhoud plannen, pechhulp nodig of schade melden? Dat kan nu eenvoudig via de Broekhuis Lease Berijderapp! Lees hier hoe de app te gebruiken is.

Berijderapp download

Dit zijn de redenen om de Berijderapp te downloaden!

Onderhoud & Service
Via de Berijderapp kunt u eenvoudig onderhoud plannen of bijvoorbeeld een bandenwissel afspraak maken. Ook ziet u in de app wanneer uw auto APK gekeurd moet worden. Maar ook het melden van schade, met of zonder tegenpartij, en het vragen om pechhulp gaat gemakkelijk via de Broekhuis Lease Berijderapp.

Raadpleeg de Berijderapp
Meer weten over uw leasecontract, verzekeringsbewijs inzien of het antwoord op veelgestelde vragen vinden? Ook dat kan allemaal in de Broekhuis Lease Berijderapp. Geen antwoord op uw vraag gevonden? Dan kunt u via de app contact opnemen met één van onze medewerkers. We staan graag voor u klaar!

Kortom, met de Broekhuis Lease Berijderapp heeft u alle gegevens en handige linkjes bij de hand om onbezorgd te genieten van uw private en zakelijke lease auto.

​​

Download de Berijderapp nu!

Download nu de berijderapp door de QR code te scannen.
Lukt het niet om de QR code te scannen? Ga dan rechtstreeks naar de Google Play store of de Apple store

Download de Berijderapp

Download de Berijderapp nu!

Download nu de berijderapp door op één van onderstaande buttons te klikken. 

Berijdersapp

In gebruik nemen van de Berijderapp

Nu u de Berijderapp heeft gedownload kunt u aan de slag gaan om de app verder in te richten. Na installatie van de Berijderapp wordt u gevraagd om uw, bij ons bekende, mailadres in te voeren. U ontvangt op dit mailadres een activatiecode waarmee u de Broekhuis Lease Berijderapp in gebruik kunt nemen. Geen mail met activatiecode ontvangen? Neem dan contact met ons op.