Lease nu in één deal uw bedrijfswagen én gereedschap

Tegen een scherp all-in maandtarief is volledig elektrisch werken en rijden mogelijk voor iedere ondernemer. U leaset een elektrische bedrijfswagen met daarin al het elektrische gereedschap dat u nodig heeft voor uw werkzaamheden tegen een vast all-in maandtarief. Dit full-elektrisch totaalconcept is ontwikkeld door Poel Bosbouw en Broekhuis. Broekhuis levert u een volledig elektrische Opel Vivaro-e met bedrijfswageninrichting van het merk Sortimo, en Poel voorziet u van elektrisch gereedschap van de merken Stihl en Makita.

Voordelen volledig elektrisch werken en rijden

Wanneer u kiest voor het ‘Elektrisch werken en rijden' concept van Broekhuis en Poel, dan kunt u rekenen op zekerheid, flexibiliteit, transparantie en onbezorgd werk- en rijplezier.

  • Eén bedrag en één deal om volledig elektrisch te werken te rijden
  • De zekerheid van betrouwbare partners; Poel Bosbouw en Broekhuis
  • Werken met sterke merken; Opel, Sortimo, Stihl en Makita
  • U bepaalt welke apparaten, bedrijfswagen en aanvullende diensten u in de leaseovereenkomst wilt opnemen
  • Totale ontzorging met een totaalconcept tegen een vast all-in maandtarief
  • Rijden en werken volgens de laatste duurzaamheidstrends
Poel Bosbouw

Meer over Poel Bosbouw

Poel Bosbouw is uw partner voor advies en aanschaf van professioneel gereedschap voor hoveniers. Met drie vestigingen en een webwinkel biedt Poel een ruim assortiment aan (elektrisch) gereedschap, veiligheidsproducten en klimmaterialen.

Broekhuis Lease

Meer over Broekhuis Lease

Of u nu zakelijk of privé een voertuig wilt leasen, bij Broekhuis Lease zit u altijd goed. Broekhuis Lease is één van de pioniers in de leasebranche. We bieden oplossingen voor de zakelijke én particuliere markt.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op over de mogelijkheden van dit full-elektrisch totaalconcept:

Bent u al klant bij ons?
Ik ga er mee akkoord dat mijn gegevens enkel worden opgeslagen en gebruikt voor de doeleinden van dit formulier. Mijn gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld. Meer weten? Bekijk ons privacy statement.